iDEAL, de meestgebruikte betaalmethode in Nederland.

iDEAL

iDEAL is via Ginger Payments eenvoudig aan te sluiten. Door ons technisch geavanceerde platform en snelle onboarding kun je direct van start met het aanbieden van iDEAL. iDEAL ondersteunt de 10 grote banken in Nederland: ING, Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Bunq en van Lanschot.

Binnen jouw eigen webshop kiest de consument voor zijn bank waarna deze direct wordt doorgestuurd naar de bank om af te rekenen. Een betaling via iDEAL is gegarandeerd. Mocht er, om welke reden dan ook, een terugbetaling nodig zijn, dan kun je via de API of via de portal direct een terugbetaling initiƫren. Het geld staat de volgende dag op de rekening van de consument.

iDeal

De kracht van onafhankelijk

Het platform bestaat uit een collectie onafhankelijke services die via de API met elkaar verbonden zijn. (ook wel bekend als service-oriented architecture).

In de praktijk betekent dit dat we services probleemloos kunnen onderhouden, updaten of toevoegen zonder dat dit consequenties heeft voor de rest van het platform.

Plug & play voor alle gangbare e-commerce systemen.

Installeer de plug-in en koppel je webshop met de API key. Klaar is Kees.
De open source plug-ins zijn beschikbaar voor o.a. Magento, Woocommerce, Prestashop, OsCommerce en Xcart.

Benieuwd wat Ginger Payments voor jouw onderneming kan doen?

Vertel ons over je project. We laten je zien wat we kunnen en doen je een aantrekkelijk voorstel.