SOFORT banking, #2 in Duitsland

SOFORT banking

SOFORT Banking is één van de meeste populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 13 landen beschikbaar. In België wordt SOFORT steeds meer gebruikt. Je klant vult in de omgeving van SOFORT banking de bankgegevens in en SOFORT regelt de verdere betaling. Je klant hoeeft geen apart SOFORT account aan te maken.

De bank van jouw klant is uiteindelijk degene die de betaling doet. Direct ontvang je de status van de betaling teruggekoppeld middels onze webhook. De uiteindelijke uitbetaling volgt wanneer wij het geld hebben ontvangen op onze derdengelden rekening (meestal 2 werkdagen). SOFORT staat als betaalmethode op de 2de plaats in Duitsland. De meest gebruikte betaalmethode in Duitsland is creditcard. In België wordt SOFORT meer en meer gebruikt en kan goed naast Bancontact worden ingezet.

SOFORT banking

De kracht van onafhankelijk

Het platform bestaat uit een collectie onafhankelijke services die via de API met elkaar verbonden zijn. (ook wel bekend als service-oriented architecture).

In de praktijk betekent dit dat we services probleemloos kunnen onderhouden, updaten of toevoegen zonder dat dit consequenties heeft voor de rest van het platform.

Plug & play voor alle gangbare e-commerce systemen.

Installeer de plug-in en koppel je webshop met de API key. Klaar is Kees.
De open source plug-ins zijn beschikbaar voor o.a. Magento, Woocommerce, Prestashop, OsCommerce en Xcart.

Benieuwd wat Ginger Payments voor jouw onderneming kan doen?

Vertel ons over je project. We laten je zien wat we kunnen en doen je een aantrekkelijk voorstel.