Schaalbaar platform voor betaaldiensten

De online betaalmarkt is continu in beweging. Gingers modulaire betaalplatform beweegt moeiteloos mee.

Van barebone betaal-engine tot een volledige whitelabel PSP

Of je nu zelf betaalfunctionaliteit wil toevoegen aan je online dienst of op zoek bent naar een partij die een volledige PSP voor je wil bouwen en onderhouden, we’ve got your back. Ginger heeft de techniek en de know-how in huis om van jouw betaalproject een succes te maken.

De kracht van onafhankelijk

Het platform bestaat uit een collectie onafhankelijke services die via de API met elkaar verbonden zijn. (ook wel bekend als service-oriented architecture).

In de praktijk betekent dit dat we services probleemloos kunnen onderhouden, updaten of toevoegen zonder dat dit consequenties heeft voor de rest van het platform.

SHOWCASE:

ING Kassa Compleet:
Gebruiksvriendelijke PSP voor MKB

Ginger Payments ontwikkelde samen met ING Nederland Kassa Compleet: De gebruiksvriendelijke payment service provider voor het MKB. Kassa Compleet maakt volledig gebruik van de Ginger API.
  • Eersteklas infrastructuur

    Ginger draait op Amazon’s bewezen AWS platform, wat zich kenmerkt door de hoge snelheid en beschikbaarheid. Zo ben je altijd ‘open for business’. Wordt het onverwacht druk? Dan schaalt het platform automatisch mee.
  • Maximale beveiliging

    Ginger is PCI compliant en ISO gecertificeerd. Het systeem wordt 24/7 gemonitord en alle transactiedata wordt versleuteld verstuurd en opgeslagen. Continue pentests voorkomen fraude en 2-step verification is bij ons de standaard.
  • Technische Helpdesk

    Hulp nodig bij de implementatie? Naast de duidelijke documentatie met stap-voor-stap instructies krijgt u direct toegang tot onze technische helpdesk. Geen tweede of derde lijnen. Geen kasten. Geen muren.

Benieuwd wat Ginger Payments voor jouw onderneming kan doen?

Vertel ons over je project. We laten je zien wat we kunnen en doen je een aantrekkelijk voorstel.